ANSIKTSBEHANDLINGAR

Klassiska ansiktsbehandlingar med ekologiska hudvårdsprodukter MARIA ÅKERBERG.

45 min. 495 kr.

rengöring, peeling, lätt portömning med ultraljud, mask

60 min. 695 kr.

+ ansiktsmask, handmassage

90 min. 795 kr.

+ansiktsmassage, brynformning

 

EXTRA:

portömning 150 kr.

ansikts/handmassage 100 kr.

 

Frans&Bryn:

Frans & Brynfärg (inkl.plock) 300 kr.

Fransfärg 200 kr.

Brynfärg 100 kr./ inkl.plock 150 kr.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED DERMAQUEST

DermaFacial är resultatinriktade ansiktsbehandlingar som består av kraftfulla aktiva ingredienser som peptider, stamceller och antioxidanter. På grund av de höga halterna av aktiva ingredienser i de produkter som används under DermaFacials kommer du snabbt uppleva resultat. DermaFacial är en engångsbehandling som rekommenderas att man gör 4-6 vecka för att hålla din hud i optimal kondition.

DermaFacial 60 min. 695 kr.

rengöring, peeling, lätt portömning med ultraljud, mesoterapi med ultraljud, mask.

DermaFacial 90 min. 995 kr.

rengöring, peeling, portömning med ultraljud, brynformning, mesoterapi med ultraljud, mask, handmassage.

 

DermaPeels 995 kr.

Ibland kan en enskild behandling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaPeel behandlingar. DermaPeel hela sortiment av peelbehandlingar har utvecklas av ledande hudläkare och kemister. Dessa toppmoderna behandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem.

Salicylic/ SkinBrite 1995 kr.

Jessner 2200 kr.

 

Microdermabrasion/ Diamant Slipning

Microdermabrasion/Diamant slipning behandling är för dig som önskar friskare och slätare hy. Detta är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter. Behandlingen är helt smärtfri och passar alla hudtyper. Behandlingen:

- tar bort döda celler och fräschar upp din hy

- minimerar fina linjer och rynkor

- slätar ut förstorade porer

- jamnar ut ojämn hudton

- reducerar ärr

- minimerar solskadad hy

 

45 min. 695 kr.

rengöring, slipning, mesoterapi med ultraljud, mask.

60 min. 995 kr.

rengöring, slipning, portömning med ultraljud, brynformning, mesoterapi, mask, handmassage.

 

 

Microneedling med SkinPen 1600 kr.

Vid 3:e behandling ges 50%rabatt. Vid 6:e behandling ges 80% rabatt.

Microneedling är en behandling där man gör små microskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta  ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr. Behandlingen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan vilket innebär att tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. 

Microneedling blir bäst om man gör den i en kur på 3-6 behandlingar. Behandling 1-3 med 2-3 veckors mellanrum. Behandling 4-6 med 4-5 veckors mellanrum. 

 

Alkaline Wash med DMK.

Alkaline Wash tar bort fjunigt hår(vellushår) i ansiktet, på bara några få minuter. Som extra bonus avlägnas torra, döda hudceller. För en mjuk och slät hy.

Finare, fjunigt hår i ansiktet kan vara svårt att avlägsna eftrsom hårväxten ofta är tät och håren mycket små. Med Alkaline Wash kan dock stora områden med fjun avlägsnas vid ett och samma tillfälle. Som en extra bonus avlägsnas även torra, döda hudceller. 

Alkaline är ett alkaliskt pulver gjort på ostronskal och basmineraler. Pulvret blandas med renat vatten och appliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalis nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Som avslutning läggs en lugnande tångmask som återställer hudens pH. Behandlingen är smärtfri. I vissa fall kan rodnad, värme och en sandpappersliknande känsla i huden upplevas. Efter första behandlingen kan huden även blir lite torr. Reaktionerna är temporära och huden kommer att bli normal igen då den fått återhämta sig. Behandlingen stimulerar inte hårväxten. Sol och solarium ska undvikas de närmaste 24 timmarna. DMK produkter används efter behandling. 

Rekommenderade eftervårdsprodukter som stödjer hudens återuppbyggnad samt skyddar.

SEBA E 30 ml. 345 kr.

CONTRA DERMA 15 ml. 425 kr.

SUN SCREEN 60 ml. 215 kr.

PAKETPRIS 10% rabatt 885 kr. (ord. pris 985 kr.)

 

Ansiktsbehandling Alkaline Wash 60 min. 800 kr.

överläpp/ haka 350 kr.

överläpp + haka 630 kr.